Гвінет Пелтров (Gwyneth Paltrow)

 

Ґвінет Пелтров (Gwyneth Paltrow) народилася 27 вересня 1972 року у Каліфорнії, США.

 

Фільмографія:

  1. Король Лір (King Lear) - 2010
  2. Залізна людина (Iron Man) (2008)
  3. Коханці (Two Lovers) - 2008
  4. На добраніч (The Good Night) (2007)
  5. Біг з ножицями (Running with Scissors) (2006)
  6. Кохання та інші катастрофи (Love and Other Disasters) (2006)
  7. Погана слава (Infamous) (2006)
  8. Доказ (Proof) (2005)
  9. Небесний капітан і завтрашній світ (Sky Captain and the World of Tomorrow) (2004)
  10. Сильвія (Sylvia) (2003)
  11. Вигляд зверху краще (View from the Top) (2003)
  12. Одержимість (Possession) (2002)
  13. Остін Паверс: Ґолдмембер (Austin Powers in Goldmember) (2002)
  14. Кохання зле (Shallow Hal) (2001)
  15. Сімейка Тененбаум (The Royal Tenenbaums) (2001)
  16. Ювілей (The Anniversary Party) (2001)
  17. Чужий квиток (Bounce) (2000)
  18. Дуети (Duets) (2000)
  19. Талановитий містер Ріплі (The Talented Mr. Ripley) (1999)
  20. Закоханий Шекспір (Shakespeare in Love) (1998)
  21. Ідеальне вбивство (A Perfect Murder) (1998)
  22. Спадщина (Hush) (1998)
  23. Великі надії (Great Expectations) (1998)
  24. Обережно, двері зачиняються (Sliding Doors) (1998)
  25. Емма (Emma) (1996)
  26. Чужий похорон (The Pallbearer) (1996)
  27. Сідней (Sydney) (1996)
  28. Місячне світло і Валентіно (Moonlight and Valentino) (1995) (телефільм)
  29. Сім (Se7en) (1995)
  30. Джефферсон у Парижі (Jefferson in Paris) (1995)
  31. Вища освіта (Higher Learning) (1995)
  32. Місіс Паркер і порочний круг (Mrs. Parker and the Vicious Circle) (1994)
  33. Плоть і кров (Flesh and Bone) (1993)
  34. Готова на все/Злий намір (Malice) (1993)
  35. Небезпечні зв'язки (Deadly Relations) (1993) (телефільм)
  36. Жорстокий сумнів (Cruel Doubt) (1992) (телефільм)
  37. Капітан Гук (Hook) (1991)
  38. Крик (Shout) (1991)
  
Коментарі читачів

You must javascript enabled to use this form

Іменинники
18 грудня
logo
logo

Кейті Холмс (39)
logo
logo

Каспер Ван Діен (49)
logo
logo

Речел Гріффітс (49)
logo
logo

Рей Ліотта (63)
logo
logo

Стівен Спілберг (71)
logo
Хостинг та підтримка надані
Украинский портАл Ua-links каталог сайтів Украинская Баннерная Сеть
UA TOP Bloggers BlogMemes.ru