Джон Траволта (John Travolta)

Джон Траволта (John Travolta)

Фільмографія:

  1. Quantum Quest: A Cassini Space Odyssey (2009) - голос Дейва
  2. Dallas (2009)
  3. Old Dogs (2008)
  4. Bolt (2008) - озвучування
  5. Лак для волосся (Hairspray) (2007)
  6. Реальні кабани (Wild Hogs) (2007)
  7. Lonely Hearts (2006)
  8. Be Cool (2005)
  9. Ladder 49 (2004)
  10. A Love Song for Bobby Long (2004)
  11. The Punisher (2004)
  12. Basic (2003)
  13. Austin Powers in Goldmember (2002)
  14. Domestic Disturbance (2001)
  15. Swordfish (2001)
  16. Lucky Numbers (2000)
  17. Battlefield Earth: A Saga of the Year 3000 (2000)
  18. The General's Daughter (1999)
  19. Our Friend, Martin (1999) (V) (voice Kyle's Dad)
  20. A Civil Action (1998)
  21. The Thin Red Line (1998)
  22. Primary Colors (1998)
  23. Mad City (1997)
  24. Face/Off (1997)
  25. She's So Lovely (1997)
  26. Michael (1996)
  27. Phenomenon (1996)
  28. Broken Arrow (1996)
  29. Get Shorty (1995)
  30. White Man's Burden (1995)
  31. Pulp Fiction (1994)
  32. Look Who's Talking Now (1993)
  33. Shout (1991)
  34. Eyes of an Angel (1991)
  35. Chains of Gold (1991) (TV)
  36. Look Who's Talking Too (1990)
  37. Look Who's Talking (1989)
  38. The Experts (1989)
  39. Basements (1987) (TV)
  40. Perfect (1985)
  41. Two of a Kind (1983)
  42. Staying Alive (1983)
  43. Blow Out (1981)
  44. Urban Cowboy (1980)
  45. Moment by Moment (1978)
  46. Grease (1978)
  47. Saturday Night Fever (1977)
  48. The Boy in the Plastic Bubble (1976) (TV)
  49. Carrie (1976)
  50. The Devil's Rain (1975)
  51. The Tenth Level (1975) (TV)
  
Коментарі читачів

You must javascript enabled to use this form

Іменинники
18 грудня
logo
logo

Кейті Холмс (39)
logo
logo

Каспер Ван Діен (49)
logo
logo

Речел Гріффітс (49)
logo
logo

Рей Ліотта (63)
logo
logo

Стівен Спілберг (71)
logo
Хостинг та підтримка надані
Украинский портАл Ua-links каталог сайтів Украинская Баннерная Сеть
UA TOP Bloggers BlogMemes.ru