Софі Лорен (Sophia Loren)

Народилася 20 вересня 1934 року

Фільмографія:

  1. Peperoni ripieni e pesci in faccia (2004)
  2. Lives of the Saints (2004) (TV)
  3. Between Strangers (2002)
  4. Francesca e Nunziata (2001) (TV)
  5. Soleil (1997)
  6. Grumpier Old Men (1995)
  7. Prêt-à-Porter (1994)
  8. Sabato, domenica e lunedì (1990) (TV)
  9. Ciociara, La (1988) (TV)
  10. Courage (1986) (TV)
  11. Qualcosa di biondo (1984)
  12. Firepower (1979)
  13. Brass Target (1978)
  14. Fatto di sangue fra due uomini per causa di una vedova - si sospettano moventi politici (1978)
  15. Angela (1978)
  16. Giornata particolare, Una (1977)
  17. The Cassandra Crossing (1976)
  18. Pupa del gangster, La (1975)
  19. Brief Encounter (1974) (TV)
  20. Verdict (1974)
  21. Viaggio, Il (1974)
  22. Man of La Mancha (1972)
  23. Bianco, rosso e... (1972)
  24. Moglie del prete, La (1971)
  25. Mortadella, La (1971)
  26. Girasoli, I (1970)
  27. Questi fantasmi (1968)
  28. C'era una volta... (1967)
  29. A Countess from Hong Kong (1967)
  30. Arabesque (1966)
  31. Judith (1966)
  32. Lady L (1965)
  33. Operation Crossbow (1965)
  34. Matrimonio all'italiana (1964)
  35. The Fall of the Roman Empire (1964)
  36. Ieri, oggi, domani (1963)
  37. Couteau dans la plaie, Le (1962)
  38. Sequestrati di Altona, I (1962)
  39. Madame Sans-Gêne (1962)
  40. Boccaccio '70 (1962)
  41. El Cid (1961)
  42. Ciociara, La (1960)
  43. A Breath of Scandal (1960)
  44. The Millionairess (1960)
  45. It Started in Naples (1960)
  46. Heller in Pink Tights (1960)
  47. That Kind of Woman (1959)
  48. Houseboat (1958)
  49. The Black Orchid (1958)
  50. The Key (1958)
  51. Desire Under the Elms (1958)
  52. Legend of the Lost (1957)
  53. The Pride and the Passion (1957)
  54. Boy on a Dolphin (1957)
  55. Fortuna di essere donna, La (1956)
  56. Pane, amore e... (1955)
  57. Donna del fiume, La (1955)
  58. Bella mugnaia, La (1955)
  59. Segno di Venere, Il (1955)
  60. Peccato che sia una canaglia (1954)
  61. Attila (1954)
  62. Oro di Napoli, L' (1954)
  63. Carosello napoletano (1954)
  64. Miseria e nobiltà (1954)
  65. Tempi nostri (1954)
  66. Giorno in pretura, Un (1954)
  67. Africa sotto i mari (1953)
  68. Aida (1953)
  69. Ci troviamo in galleria (1953)
  70. Domenica della buona gente, La (1953)
  71. Due notti con Cleopatra (1953)
  72. Paese dei campanelli, Il (1953)
  73. Pellegrini d'amore (1953)
  74. Tratta delle bianche, La (1953)
  75. È arrivato l'accordatore (1952)
  76. Favorita, La (1952)
  77. Sogno di Zorro, Il (1952)
  78. Anna (1951)
  79. Era lui... sì! sì! (1951)
  80. Quo Vadis (1951)
  81. Lebbra bianca (1951)
  82. Mago per forza, Il (1951)
  83. Milano miliardaria (1951)
  84. Padrone del vapore, Il (1951)
  85. Cuori sul mare (1950)
  86. Io sono il capataz (1950)
  87. Sei mogli di Barbablù, Le (1950)
  88. Totò Tarzan (1950)
  89. Voto, Il (1950)
  
Коментарі читачів

You must javascript enabled to use this form

Іменинники
23 травня
logo
logo

Том Тиквер (52)
logo
logo

Джоан Коллінс (84)
logo
Хостинг та підтримка надані
Украинский портАл Ua-links каталог сайтів Украинская Баннерная Сеть
UA TOP Bloggers BlogMemes.ru