Азія Ардженто (Asia Argento)

Азія Ардженто (Asia Aria Maria Vittoria Rossa Argento) народилася 20 вересня 1975 року в Італії.

Фільмографія:

  1. Coin Locker Babies (2008) (pre-production)
  2. De la guerre (2008) (post-production)
  3. Terza madre, La (2007)
  4. Une vieille maîtresse (2007)
  5. Go Go Tales (2007)
  6. Boarding Gate (2007)
  7. Transylvania (2006)
  8. Marie Antoinette (2006)
  9. Live Freaky Die Freaky (2006) (voice Habagail Folger)
  10. Land of the Dead (2005)
  11. Cindy: The Doll Is Mine (2005)
  12. Last Days (2005)
  13. Milady (2004) (TV)
  14. The Heart Is Deceitful Above All Things (2004)
  15. The Keeper (2004)
  16. Starring (2003)
  17. Ginostra (2002)
  18. xXx (2002)
  19. Sirène rouge, La (2002)
  20. Morsures de l'aube, Les (2001)
  21. Assenzio, L' (2001)
  22. Loredasia (2000)
  23. Scarlet Diva (2000)
  24. Tua lingua sul mio cuore, La (1999)
  25. Fantasma dell'opera, Il (1998)
  26. B. Monkey (1998)
  27. New Rose Hotel (1998)
  28. Viola bacia tutti (1998)
  29. Sindrome di Stendhal, La (1996)
  30. Compagna di viaggio (1996)
  31. Cielo è sempre più blu, Il (1995)
  32. Reine Margot, La (1994)
  33. Perdiamoci di vista! (1994)
  34. DeGenerazione (1994)
  35. Trauma (1993)
  36. Condannato a nozze (1993)
  37. Amiche del cuore, Le (1992)
  38. Palombella rossa (1989)
  39. Chiesa, La (1989)
  40. Zoo (1989)
  41. Demoni 2 (1986)
  
Коментарі читачів

You must javascript enabled to use this form

Іменинники
27 березня
logo
logo

Натан Філліон (46)
logo
logo

Елізабет Мітчел (47)
logo
logo

Мерайя Кері (48)
logo
logo

Квентін Тарантіно (54)
logo
logo

Глорія Свенсон
(1899 - 1983)

logo
Хостинг та підтримка надані
Украинский портАл Ua-links каталог сайтів Украинская Баннерная Сеть
UA TOP Bloggers BlogMemes.ru