Джекі Чан (Jackie Chan)

Джекі Чан (Jackie Chan) народився 7 квітня 1954 року. Справжнє ім'я Kong-sang Chan , колишні псевдоніми - Y'uen Lo, Sing Lung, Pao Pao.

Фільмографія:

  1. The Shinjuku Incident - 2009
  2. Кунг-фу панда (Kung Fu Panda) - 2008 - голос Майста
  3. Заборонене царство (The Forbidden Kingdom) - 2008
  4. Година-пік 3 (Rush Hour 3) - 2007
  5. Bo bui gai wak (2006)
  6. San wa (2005)
  7. Xin jing cha gu shi (2004)
  8. Fa dou daai jin (2004)
  9. Around the World in 80 Days (2004)
  10. Da lao ai mei li (2004)
  11. The Medallion (2003)
  12. Chin gei bin (2003)
  13. Shanghai Knights (2003)
  14. The Tuxedo (2002)
  15. Rush Hour 2 (2001)
  16. Dak miu mai shing (2001)
  17. Shanghai Noon (2000)
  18. Dak ging san yan lui (1999)
  19. Hei kek ji wong (1999)
  20. Boh lee chun (1999)
  21. Rush Hour (1998)
  22. An Alan Smithee Film: Burn Hollywood Burn (1998)
  23. Wo shi shei (1998)
  24. Yat goh hiu yan (1997)
  25. Jing cha gu shi 4: Zhi jian dan ren wu (1996)
  26. Hung faan aau (1995)
  27. Pik lik feng (1995)
  28. Jui kuen II (1994)
  29. Chao ji ji hua (1993)
  30. Sing si lip yan (1993)
  31. Zhong an zu (1993)
  32. Jing cha gu shi III: Chao ji jing cha (1992)
  33. Xi Zang xiao zi (1992)
  34. Shuang long hui (1992)
  35. Fei ying gai wak (1991)
  36. Chu dao gui jing (1990)
  37. Huo shao dao (1990)
  38. Ji ji (1989)
  39. Ging chaat goo si juk jaap (1988)
  40. Fei lung maang jeung (1988)
  41. 'A' gai waak juk jaap (1987)
  42. Long xiong hu di (1987)
  43. Ninja the Protector (1986)
  44. Nui ji za pai jun (1986)
  45. Ging chaat goo si (1985)
  46. Long de xin (1985)
  47. Xia ri fu xing (1985)
  48. The Protector (1985)
  49. Ninja Thunderbolt (1985)
  50. Fuk sing go jiu (1985)
  51. Cannonball Run II (1984)
  52. Kwai tsan tseh (1984)
  53. Shen yong shuang xiang pao (1984)
  54. Two in a Black Belt (1984)
  55. 'A' gai waak (1983)
  56. Long teng hu yue (1983)
  57. Wu fu xing (1983)
  58. Gong fen bing tuan (1982)
  59. Long xiao ye (1982)
  60. Mai nei dak gung dui (1982)
  61. The Cannonball Run (1981)
  62. The Big Brawl (1980)
  63. Shi di chu ma (1980)
  64. Long quan (1979)
  65. Xiao quan guai zhao (1979)
  66. Quan jing (1978)
  67. Jui kuen (1978)
  68. Se ying diu sau (1978)
  69. Fei du juan yun shan (1978)
  70. Dian zhi gong fu gan chian chan (1978)
  71. She hao ba bu (1978)
  72. Jian hua yan yu Jiang Nan (1977)
  73. San shi liu mi xing quan (1977)
  74. Shao Lin mu ren xiang (1976)
  75. Shao Lin men (1976)
  76. Xin jing wu men (1976)
  77. Feng yu shuang liu xing (1976)
  78. Hua fei man cheng chun (1975)
  79. Mi zong sheng shou (1975)
  80. Pai an jing ji (1975)
  81. Crash che botte! (1974)
  82. Jin ping shuang yan (1974)
  83. Ru jing cha (1974)
  84. Chu ba (1973)
  85. Enter the Dragon (1973)
  86. Tie wa (1973)
  87. Bei di yan zhi (1973)
  88. Qi lin zhang (1973)
  89. Ding tian li di (1973)
  90. Tang ran ke (1972)
  91. He qi dao (1972)
  92. Jing wu men (1972)
  93. Guang dong xiao lao hu (1971)
  94. Hsia nu (1969)
  95. Qin Xiang Lian (1964)
  96. Big and Little Wong Tin Bar (1962)
  
Коментарі читачів

You must javascript enabled to use this form

Іменинники
20 вересня
logo
Хостинг та підтримка надані
Украинский портАл Ua-links каталог сайтів Украинская Баннерная Сеть
UA TOP Bloggers BlogMemes.ru