Девід Венгем (David Wenham)

Народився 21 вересня 1965 року.

Фільмографія:

  1. Австралія (Australia) (2008)
  2. The Children of Huang Shi (2008)
  3. Подружнє життя (Married Life) (2007)
  4. 300 спартанців (300) (2006)
  5. The Proposition (2005)
  6. Three Dollars (2005)
  7. The Brush-Off (2004) (TV)
  8. Stiff (2004) (TV)
  9. Van Helsing (2004)
  10. Van Helsing: The London Assignment (2004) (V) (voice Carl)
  11. The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)
  12. Basilisk Stare (2003)
  13. Gettin' Square (2003)
  14. Володар Перснів: Дві вежі (The Lord of the Rings: The Two Towers) (2002)
  15. Pure (2002)
  16. The Crocodile Hunter: Collision Course (2002)
  17. Dust (2001/I)
  18. The Bank (2001)
  19. Moulin Rouge! (2001)
  20. Russian Doll (2001)
  21. Better Than Sex (2000)
  22. Molokai: The Story of Father Damien (1999)
  23. A Little Bit of Soul (1998)
  24. Dark City (1998)
  25. The Boys (1998)
  26. Idiot Box (1996)
  27. Cosi (1996)
  28. Roses Are Red (1995)
  29. Tran the Man (1994)
  30. Gino (1994)
  31. Greenkeeping (1992)
  32. Seeing Red (1992)
  33. Come in Spinner (1990) (TV)
  34. The Heroes (1988) (TV)
  35. Jack Simpson: A Willesee Documentary (1987) (TV)
  
Коментарі читачів

You must javascript enabled to use this form

Іменинники
14 серпня
logo
logo

Міла Куніс (35)
logo
logo

Хелі Бері (52)
logo
logo

Емануель Беар (55)
logo
logo

Марша Гей Гарден (59)
logo
logo

Вім Вендерс (73)
logo
logo

Стів Мартін (73)
logo
Хостинг та підтримка надані
Украинский портАл Ua-links каталог сайтів Украинская Баннерная Сеть
UA TOP Bloggers BlogMemes.ru