Девід Венгем (David Wenham)

Народився 21 вересня 1965 року.

Фільмографія:

  1. Австралія (Australia) (2008)
  2. The Children of Huang Shi (2008)
  3. Подружнє життя (Married Life) (2007)
  4. 300 спартанців (300) (2006)
  5. The Proposition (2005)
  6. Three Dollars (2005)
  7. The Brush-Off (2004) (TV)
  8. Stiff (2004) (TV)
  9. Van Helsing (2004)
  10. Van Helsing: The London Assignment (2004) (V) (voice Carl)
  11. The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)
  12. Basilisk Stare (2003)
  13. Gettin' Square (2003)
  14. Володар Перснів: Дві вежі (The Lord of the Rings: The Two Towers) (2002)
  15. Pure (2002)
  16. The Crocodile Hunter: Collision Course (2002)
  17. Dust (2001/I)
  18. The Bank (2001)
  19. Moulin Rouge! (2001)
  20. Russian Doll (2001)
  21. Better Than Sex (2000)
  22. Molokai: The Story of Father Damien (1999)
  23. A Little Bit of Soul (1998)
  24. Dark City (1998)
  25. The Boys (1998)
  26. Idiot Box (1996)
  27. Cosi (1996)
  28. Roses Are Red (1995)
  29. Tran the Man (1994)
  30. Gino (1994)
  31. Greenkeeping (1992)
  32. Seeing Red (1992)
  33. Come in Spinner (1990) (TV)
  34. The Heroes (1988) (TV)
  35. Jack Simpson: A Willesee Documentary (1987) (TV)
  
Коментарі читачів

You must javascript enabled to use this form

Іменинники
22 липня
logo
logo

Франка Потенте (43)
logo
logo

Ріс Іванс (49)
logo
logo

Джон Легуізамо (53)
logo
logo

Віллем Дефо (62)
logo
logo

Денні Гловер (71)
logo
logo

Теренс Стамп (78)
logo
Хостинг та підтримка надані
Украинский портАл Ua-links каталог сайтів Украинская Баннерная Сеть
UA TOP Bloggers BlogMemes.ru