Кріс Такер (Chris Tucker)

Кріс Такер (Chris Tucker) народився 31 серпня 1972 р.

Фільмографія:

  1. Mr. S: My Life with Frank Sinatra (2008)
  2. Rush Hour 3 (2007)
  3. Rush Hour 2 (2001)
  4. Rush Hour (1998)
  5. Jackie Brown (1997)
  6. Money Talks (1997)
  7. The Fifth Element (1997)
  8. Dead Presidents (1995)
  9. Panther (1995)
  10. Friday (1995)
  11. House Party 3 (1994)
  
Коментарі читачів

You must javascript enabled to use this form

Іменинники
25 квітня
logo
logo

Сара Пакстон (29)
logo
logo

Джейсон Лі (47)
logo
logo

Рене Зелвегер (48)
logo
logo

Генк Азарія (53)
logo
logo

Аль Пачіно (77)
logo
Хостинг та підтримка надані
Украинский портАл Ua-links каталог сайтів Украинская Баннерная Сеть
UA TOP Bloggers BlogMemes.ru