Кріс Такер (Chris Tucker)

Кріс Такер (Chris Tucker) народився 31 серпня 1972 р.

Фільмографія:

  1. Mr. S: My Life with Frank Sinatra (2008)
  2. Rush Hour 3 (2007)
  3. Rush Hour 2 (2001)
  4. Rush Hour (1998)
  5. Jackie Brown (1997)
  6. Money Talks (1997)
  7. The Fifth Element (1997)
  8. Dead Presidents (1995)
  9. Panther (1995)
  10. Friday (1995)
  11. House Party 3 (1994)
  
Коментарі читачів

You must javascript enabled to use this form

Іменинники
10 серпня
logo
logo

Девон Аокі (38)
logo
logo

Антоніо Бандерас (60)
logo
logo

Розанна Аркет (61)
logo
Хостинг та підтримка надані
Украинский портАл Ua-links каталог сайтів Украинская Баннерная Сеть
UA TOP Bloggers BlogMemes.ru