Кріс Такер (Chris Tucker)

Кріс Такер (Chris Tucker) народився 31 серпня 1972 р.

Фільмографія:

  1. Mr. S: My Life with Frank Sinatra (2008)
  2. Rush Hour 3 (2007)
  3. Rush Hour 2 (2001)
  4. Rush Hour (1998)
  5. Jackie Brown (1997)
  6. Money Talks (1997)
  7. The Fifth Element (1997)
  8. Dead Presidents (1995)
  9. Panther (1995)
  10. Friday (1995)
  11. House Party 3 (1994)
  
Коментарі читачів

You must javascript enabled to use this form

Іменинники
20 жовтня
logo
logo

Вігго Мортенсен (59)
logo
logo

Денні Бойл (61)
logo
logo

Бела Лугоші
(1882 - 1956)

logo
Хостинг та підтримка надані
Украинский портАл Ua-links каталог сайтів Украинская Баннерная Сеть
UA TOP Bloggers BlogMemes.ru