Пенелопа Круз (Penelope Cruz)

Пенелопа Круз народилася 28 квітня 1974 року в Мадриді, Іспанія.

Фільмографія:

  1. Дев'ять (9/Nine) - 2009
  2. Розірвані обійми (Broken Embraces / Los abrazos rotos) - 2009
  3. Команда "М" (G-Force) - 2009
  4. Вікі Крістіна Барселона (Vicky Cristina Barcelona) -2008
  5. Елегія (Elegy / Elegy: Dying Animal) - 2007
  6. На добраніч (The Good Night) - 2007
  7. Повернення (Volver) - 2006
  8. Бандитки (Bandidas) - 2006
  9. Хромофобія (Chromophobia) - 2005
  10. Сахара (Sahara) (2005)
  11. Голова у хмарах (Head in the Clouds) - 2004
  12. Noel (2004)
  13. Non ti muovere (2004)
  14. Gothika (2003)
  15. Fanfan la tulipe (2003)
  16. Masked and Anonymous (2003)
  17. Waking Up in Reno (2002)
  18. 6th Annual Prism Awards (2002) (TV)
  19. Ванільне небо (Vanilla Sky) - 2001
  20. Sin noticias de Dios (2001)
  21. Captain Corelli's Mandolin (2001)
  22. Blow (2001) (as Penelope Cruz)
  23. All the Pretty Horses (2000)
  24. Woman on Top (2000)
  25. Volavérunt (1999)
  26. Todo sobre mi madre (1999)
  27. The Hi-Lo Country (1998)
  28. Niña de tus ojos, La (1998)
  29. Talk of Angels (1998)
  30. The Man with Rain in His Shoes (1998)
  31. Don Juan (1998)
  32. Abre los ojos (1997)
  33. Carne trémula (1997)
  34. Hjørne af paradis, Et (1997)
  35. Amor perjudica seriamente la salud, El (1996)
  36. Más que amor, frenesí (1996)
  37. Celestina, La (1996)
  38. Brujas (1996)
  39. Efecto mariposa, El (1995)
  40. Entre rojas (1995)
  41. Todo es mentira (1994)
  42. Alegre ma non troppo (1994)
  43. Ribelle, La (1993)
  44. Laberinto griego, El (1993)
  45. Per amore, solo per amore (1993)
  46. Belle epoque (1992)
  47. Framed (1992) (TV)
  48. Jamón, jamón (1992)
  49. Mecano - Los vídeos (1992) (V)
  
Коментарі читачів

You must javascript enabled to use this form

Іменинники
28 травня
logo
logo

Кайлі Міноуґ (49)
logo
Хостинг та підтримка надані
Украинский портАл Ua-links каталог сайтів Украинская Баннерная Сеть
UA TOP Bloggers BlogMemes.ru