Іван Миколайчук (Ivan Mykolajchuk)
Легенда українського кіно - актор, сценарист, режисер і композитор Іван Васильович Миколайчук народився 15 червня 1941 року в селі Чортория.
 .
 .
 .
 .
 .
 .

Фільмографія

  1. Миргород та його мешканці (1983)
  2. Легенда про княгиню Ольгу (1983)
  3. Повернення Баттерфляй (1982)
  4. Лісова пісня. Мавка (1980)
  5. Вавилон ХХ актор (1979)
  6. Море актор (1978)
  7. Канал актор (1975)
  8. Марина (1974)
  9. Повість про жінку (1973)
  10. Коли людина посміхнулась (1973)
  11. Пропала грамота (1972)
  12. Наперекір усьому (1972)
  13. Лада з країни Берендеїв (1971)
  14. Іду до тебе (1971)
  15. Захар Беркут (1971)
  16. Комісари (1970)
  17. Білий птах з чорною ознакою (1970)
  18. Розвідники (1968)
  19. Помилка Оноре де Бальзака (1968)
  20. Камінний хрест (1968)
  21. Анничка (1968)
  22. Київські мелодії (1967)
  23. Дві смерті (1967)
  24. Бур'ян (1966)
  25. Гадюка (1965)
  26. Тіні забутих предків (1964)

Сценаії

  1. Небилиці про Івана (1989)
  2. І в звуках пам'ять відгукнеться (1986)
  3. Вавилон ХХ  (1979)
  4. Під сузір'ям Близнюків (1978)
  5. Відлюдько (1977)
  6. Мріяти і житии (1974)
  7. Білий птах з чорною ознакою (1970)
  
Коментарі читачів

You must javascript enabled to use this form

Іменинники
23 травня
logo
logo

Том Тиквер (52)
logo
logo

Джоан Коллінс (84)
logo
Хостинг та підтримка надані
Украинский портАл Ua-links каталог сайтів Украинская Баннерная Сеть
UA TOP Bloggers BlogMemes.ru