Елвіс Преслі (Elvis Presley)
Американський актор і славнозвісний співак Елвіс Арон Преслі (Elvis Aron Presley) народився 8 січня 1935 року у селищі Тупело (штат Міссісіпі) в США, помер 16 серпня 1977 року. Незважаючи на таке коротке, але яскраве життя, Елвіс Преслі залишив видатний творчий спадок, мільярди фанатів і довічне володіння титулом короля рок-н-ролла.

Фільмографія:

  1. Change of Habit (1969)
  2. The Trouble with Girls (1969)
  3. Charro! (1969)
  4. Live a Little, Love a Little (1968)
  5. Speedway (1968)
  6. Stay Away, Joe (1968)
  7. Clambake (1967)
  8. Double Trouble (1967)
  9. Easy Come, Easy Go (1967)
  10. Spinout (1966)
  11. Paradise, Hawaiian Style (1966)
  12. Frankie and Johnny (1966)
  13. Harum Scarum // Harem Holiday (1965)
  14. Tickle Me (1965)
  15. Girl Happy (1965)
  16. Roustabout (1964)
  17. Viva Las Vegas // Love in Las Vegas (1964)
  18. Kissin' Cousins (1964)
  19. Fun in Acapulco (1963)
  20. It Happened at the World's Fair (1963)
  21. Girls! Girls! Girls! (1962)
  22. Kid Galahad (1962)
  23. Follow That Dream (1962)
  24. Blue Hawaii (1961)
  25. Wild in the Country (1961)
  26. Flaming Star (1960)
  27. G.I. Blues (1960)
  28. King Creole (1958)
  29. Jailhouse Rock (1957)
  30. Loving You (1957)
  31. Love Me Tender (1956)
  
Коментарі читачів

You must javascript enabled to use this form

Іменинники
9 серпня
logo
logo

Одрі Тоту (44)
logo
logo

Рона Мітра (44)
logo
logo

Джілліан Андерсон (52)
logo
logo

Ерік Бана (52)
logo
logo

МакГі (52)
logo
logo

Вітні Х'юстон (57)
logo
logo

Мелані Гріффіт (63)
logo
logo

Сем Еліот (76)
logo
Хостинг та підтримка надані
Украинский портАл Ua-links каталог сайтів Украинская Баннерная Сеть
UA TOP Bloggers BlogMemes.ru