Елвіс Преслі (Elvis Presley)
Американський актор і славнозвісний співак Елвіс Арон Преслі (Elvis Aron Presley) народився 8 січня 1935 року у селищі Тупело (штат Міссісіпі) в США, помер 16 серпня 1977 року. Незважаючи на таке коротке, але яскраве життя, Елвіс Преслі залишив видатний творчий спадок, мільярди фанатів і довічне володіння титулом короля рок-н-ролла.

Фільмографія:

  1. Change of Habit (1969)
  2. The Trouble with Girls (1969)
  3. Charro! (1969)
  4. Live a Little, Love a Little (1968)
  5. Speedway (1968)
  6. Stay Away, Joe (1968)
  7. Clambake (1967)
  8. Double Trouble (1967)
  9. Easy Come, Easy Go (1967)
  10. Spinout (1966)
  11. Paradise, Hawaiian Style (1966)
  12. Frankie and Johnny (1966)
  13. Harum Scarum // Harem Holiday (1965)
  14. Tickle Me (1965)
  15. Girl Happy (1965)
  16. Roustabout (1964)
  17. Viva Las Vegas // Love in Las Vegas (1964)
  18. Kissin' Cousins (1964)
  19. Fun in Acapulco (1963)
  20. It Happened at the World's Fair (1963)
  21. Girls! Girls! Girls! (1962)
  22. Kid Galahad (1962)
  23. Follow That Dream (1962)
  24. Blue Hawaii (1961)
  25. Wild in the Country (1961)
  26. Flaming Star (1960)
  27. G.I. Blues (1960)
  28. King Creole (1958)
  29. Jailhouse Rock (1957)
  30. Loving You (1957)
  31. Love Me Tender (1956)
  
Коментарі читачів

You must javascript enabled to use this form

Ваш коментар:Елвіс Преслі (Elvis Pres... ...

Наберіть свій коментар нижче

(обов'язкове поле)

(обов'язкове поле)

Ваш email не буде опубліковано на сайті, він буде відомий лише адміністратору блога




Іменинники
2 квітня
logo
logo

Алек Гіннесс
(1914 - 2000)

logo
Хостинг та підтримка надані
Украинский портАл Ua-links каталог сайтів Украинская Баннерная Сеть
UA TOP Bloggers BlogMemes.ru