Девід Боуі (David Bowie)

Девід Роберт Гейвард-Джонс (David Robert Hayward-Jones) народився 8 січня 1947 у столиці Великобританії - Лондоні. Нині відомий як Девід Боуі - британський, рок-музикант, співак, актор, продюсер, композитор та художник.

Його фільмографія налічує понад близько трьох десятків різношерсних фільмів - телесеріалів, повнометражних фільмів, озвучка анімації, відеогор.

Девіда Боуі називають "хамелеоном рок-музики", оскільки йому вдається протягом майже 40 років підлаштовуватися під нові напрями в музичному світі, сміливо експериментуючи з різними стилями — від класичного року і глема до електроніки й метала. При цьому Боуі вдавалося зберігати свій власний впізнаваний стиль, успішно суміщуючи його з актуальними музичними напрямами.

 

Фільмографія:

  1. August (2008)
  2. SpongeBob SquarePants (серіал)- знявся в одному епізоді (2007)
  3. Arthur et les Minimoys (2006) - озвучував Урдалака
  4. The Prestige (2006)
  5. The Hunger (серіал)- знявся в трьох епізодах (1999-2000)
  6. Mr. Rice's Secret (2000)
  7. Everybody Loves Sunshine // B.U.S.T.E.D. (1999)
  8. Mio West, Il (на DVD - Gunslinger's Revenge) (1998)
  9. Saturday Night Live (серіал)- знявся в двох епізод (1991-1997)
  10. Basquiat (1996) .... Andy Warhol
  11. Twin Peaks: Fire Walk with Me (1992)
  12. The Linguini Incident (1991)
  13. Dream On (серіал)- знявся в одному епізоді (1991)
  14. The Last Temptation of Christ (1988)
  15. Labyrinth (1986)
  16. Absolute Beginners (1986)
  17. Into the Night (1985)
  18. Jazzin' for Blue Jean (1984) - вийшов на відео
  19. Yellowbeard (1983) - в переіку акторів не зазначено
  20. Merry Christmas Mr. Lawrence (1983)
  21. The Hunger (1983)
  22. The Snowman (1982)
  23. Baal (1982) - телефільм
  24. Schöner Gigolo, armer Gigolo // в США - Just a Gigolo(1979)
  25. The Man Who Fell to Earth (1976)
  26. The Virgin Soldiers (1969) - в ролях не зазначено
  27. Theatre 625 (серіал)- знявся в одному епізоді (1968)
  28. The Image (1967)
  
Коментарі читачів

You must javascript enabled to use this form

Іменинники
27 березня
logo
logo

Натан Філліон (46)
logo
logo

Елізабет Мітчел (47)
logo
logo

Мерайя Кері (48)
logo
logo

Квентін Тарантіно (54)
logo
logo

Глорія Свенсон
(1899 - 1983)

logo
Хостинг та підтримка надані
Украинский портАл Ua-links каталог сайтів Украинская Баннерная Сеть
UA TOP Bloggers BlogMemes.ru