Девід Боуі (David Bowie)

Девід Роберт Гейвард-Джонс (David Robert Hayward-Jones) народився 8 січня 1947 у столиці Великобританії - Лондоні. Нині відомий як Девід Боуі - британський, рок-музикант, співак, актор, продюсер, композитор та художник.

Його фільмографія налічує понад близько трьох десятків різношерсних фільмів - телесеріалів, повнометражних фільмів, озвучка анімації, відеогор.

Девіда Боуі називають "хамелеоном рок-музики", оскільки йому вдається протягом майже 40 років підлаштовуватися під нові напрями в музичному світі, сміливо експериментуючи з різними стилями — від класичного року і глема до електроніки й метала. При цьому Боуі вдавалося зберігати свій власний впізнаваний стиль, успішно суміщуючи його з актуальними музичними напрямами.

 

Фільмографія:

  1. August (2008)
  2. SpongeBob SquarePants (серіал)- знявся в одному епізоді (2007)
  3. Arthur et les Minimoys (2006) - озвучував Урдалака
  4. The Prestige (2006)
  5. The Hunger (серіал)- знявся в трьох епізодах (1999-2000)
  6. Mr. Rice's Secret (2000)
  7. Everybody Loves Sunshine // B.U.S.T.E.D. (1999)
  8. Mio West, Il (на DVD - Gunslinger's Revenge) (1998)
  9. Saturday Night Live (серіал)- знявся в двох епізод (1991-1997)
  10. Basquiat (1996) .... Andy Warhol
  11. Twin Peaks: Fire Walk with Me (1992)
  12. The Linguini Incident (1991)
  13. Dream On (серіал)- знявся в одному епізоді (1991)
  14. The Last Temptation of Christ (1988)
  15. Labyrinth (1986)
  16. Absolute Beginners (1986)
  17. Into the Night (1985)
  18. Jazzin' for Blue Jean (1984) - вийшов на відео
  19. Yellowbeard (1983) - в переіку акторів не зазначено
  20. Merry Christmas Mr. Lawrence (1983)
  21. The Hunger (1983)
  22. The Snowman (1982)
  23. Baal (1982) - телефільм
  24. Schöner Gigolo, armer Gigolo // в США - Just a Gigolo(1979)
  25. The Man Who Fell to Earth (1976)
  26. The Virgin Soldiers (1969) - в ролях не зазначено
  27. Theatre 625 (серіал)- знявся в одному епізоді (1968)
  28. The Image (1967)
  
Коментарі читачів

You must javascript enabled to use this form

Іменинники
17 серпня
logo
logo

Речел Хард-Вуд (27)
logo
logo

Шон Пен (57)
logo
logo

Роберт Де Ніро (74)
logo
Хостинг та підтримка надані
Украинский портАл Ua-links каталог сайтів Украинская Баннерная Сеть
UA TOP Bloggers BlogMemes.ru